Μανη Φωτια Τωρα / Μάνη Φωτιά ΤΩΡΑ (ΦΩΤΟ) - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE / ×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα.

Μανη Φωτια Τωρα / Μάνη Φωτιά ΤΩΡΑ (ΦΩΤΟ) - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE / ×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα.. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021.

Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album: Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic).

Μήνυμα του Μητροπολίτη Πατρών στους πιστούς: Δεν θα ...
Μήνυμα του Μητροπολίτη Πατρών στους πιστούς: Δεν θα ... from images32.inewsgr.com
Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες:

Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη κόλαση σε πύρινο κλοιό το τατόι: ×σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ το τελευταίο 24ωρο στην ελλάδα. «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album: Ύστερα από ώρες μάχης οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της κυριακής στον άγιο κυπριανό στην ανατολική μάνη. Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας.

Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες:

Σοκ στη Μάνη: Σκότωσε τη 44χρονη σύζυγό του μπροστά στην ...
Σοκ στη Μάνη: Σκότωσε τη 44χρονη σύζυγό του μπροστά στην ... from images32.inewsgr.com
Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη. Προληπτική εκκένωση στην ανατολική μάνη. Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να.

Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Ορθούλα παπαδάκου για τη φωτιά στο γύθειο:«κάνουμε το σταυρό μας να. Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες: «τώρα έχουμε και εμείς» (pic). Δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα επιχειρούν, με το πρώτο φως της ημέρας, στην αρχαία ολυμπία, όπου μαίνεται από προχθές η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στην ηράκλεια. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Η πόζα με τα τρόπαια του νβα και το «πείραγμα» του γιάννη στον κώστα: Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Στο σημείο σπεύδουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

«η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Φωτιά τωρα στο βλαχόπουλο μεσσηνίας. Δειτε νεο βιντεο και φωτογραφιεσ. Εξαιρετικά δύσκολη παραμένει η κατάσταση με τη φωτιά σε περιοχές του δήμου της ανατολικής. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Κορoνοϊός: Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καλεί σε «συνεργασία ...
Κορoνοϊός: Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καλεί σε «συνεργασία ... from images32.inewsgr.com
Η φωτιά, που είχε ξεκινήσει πριν τρεις μέρες στην καστάνια, αναζωπυρώθηκε και κατακαίει δασική έκταση στις περιοχές πολυάραβο, σιδηρόκαστρο, καρυούπολη και στο χωριό τόμπρα. Άγριο έγκλημα στη μάνη με άνδρα 44 ετών ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών γύθειο added 3 new photos to the album: Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής και στο σούνιο και συγκεκριμένα προς την περιοχή των λεγρενών και ενώ μαίνονται πολλά μέτωπα. «η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη» 4 αυγούστου 2021. Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο φωτιά στη βαρυμπόμπη: Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα.

Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη.

Μάχη πυροσβεστών και αστυνομίας να μη χαθούν ανθρώπινες ζωές. Δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Πρόκειται για τα χωριά κρίνη, γέρμα, καρέας, κρυονέρι, βαθύ καμάρας. Εξαρετικά δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση στη μάνη ο αντιπεριφερειάρχης λακωνίας. Προληπτική εκκένωση στην ανατολική μάνη. Νύχτα εφιάλτης σε βαρυμπόμπη, τατόι, θρακομακεδόνες: Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή άγιος νίκων στο δήμο δυτικής μάνης, της μεσσηνίας. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Σαν φωτιά να καίω ψάξε με στο ψέμα που 'χεις στην καρδιά αν με δεις να κλαίω σαν φωτιά να καίω ψάξε την αλήθεια που 'χες αγκαλιά μα άλλα δάκρυα δεν έχω τώρα πια άδεια μπουκάλια συντροφιά. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα, 68 οχήματα, 170 πυροσβέστες και 105 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Από τις 18:30 το απόγευμα της πέμπτης η πρωτεύουσα παραμένει αποκλεισμένη. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Οκτώ οικισμοί εκκενώνονται απόψε στη μάνη λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, που είχε ξεκινήσει από την τετάρτη.

Posting Komentar

0 Komentar